Over ons

Al vijf generaties lang staat de familie Delodder met trots en vakmanschap klaar om uw bouwproject tot een succesvol einde te brengen. Van vader op zoon hebben we de traditie voortgezet, waarbij elke generatie haar expertise en kennis heeft doorgegeven aan de volgende.

Bij Retroconstruct geloven we dat persoonlijke betrokkenheid de sleutel is tot succes. Daarom werkt onze zaakvoerder zelf actief mee op de werf. We streven naar een nauwe samenwerking met u als bouwheer/eigenaar, waarbij we uw visie en wensen zorgvuldig in acht nemen. Door deze directe betrokkenheid kunnen we een hoog niveau van vakmanschap en kwaliteit waarborgen.

Ons toegewijde team van ervaren professionals deelt een passie voor bouwen. We streven ernaar om elk detail met de grootste zorg en aandacht te behandelen, vanaf het allereerste concept tot aan de voltooiing van het project. Door voortdurend op de hoogte te blijven van de nieuwste bouwtechnieken en materialen, kunnen we de meest innovatieve oplossingen bieden die voldoen aan de hoogste standaarden.

Bij Retroconstruct begrijpen we dat uw bouwproject niet zomaar een project is, maar een droom die werkelijkheid wordt. Daarom streven we ernaar om uw visie tot leven te brengen en een resultaat te leveren dat uw verwachtingen overtreft. Onze reputatie is gebouwd op tevreden klanten en succesvolle projecten, en we blijven ons inzetten om deze traditie voort te zetten.

Kies voor Retroconstruct en ontdek de voordelen van onze ervaring, vakmanschap en toewijding. We kijken ernaar uit om met u samen te werken en uw bouwproject tot een prachtig einde te brengen.

Wij gaan voor…

 • Traditionele woningbouw met kwalitatieve materialen verwerkt volgens
  de regels van de kunst.
 • Goed geschoolde en gemotiveerde medewerkers.
 • De beste verstandhouding met de opdrachtgever.
 • Het hoger leggen van de lat dan gebruikelijk op de markt.
 • Energiebewust bouwen met een correcte verhouding tussen het
  gevraagde E-peil en de effectieve bouwkost.
 • Al onze realisaties komen tot stand met het oog op een degelijk, tijdloos
  en duurzaam resultaat.